News

Sammy & Johnny Bennett's musikvideo för 'Bevis' är här!

Det är helt klart Sammy & Johnny Bennett's vecka. Igår släppte de singeln 'Bevis' och redan idag är musikvideon ute!

Published 07.06.17

Dolores Haze 'White House' remixer ute nu!

Hyllade Dolores Haze kom ut med singeln 'White House' i april. Släppet var ett enda stort långfinger till USAs nya president och fansen är numera iklädda röda kepsar prydda med "Make Dolores Great Again". De har kallats för ett "äckligt Spice Girls" och blivit hyllade av legenden Iggy Pop.  I singeln 'White House' har de gått från sin punkiga stil mot ett mer elektroniskt sound som även det klär dem som handen i handsken. Nu ligger remixer av Alexius och Nordmark ute på Spotify. 

Published 07.04.17

Sammy & Johnny Bennett överraskar alla med nytt släpp!

ST.RECK (EP) ute den 7 juli. Singeln ’Bevis’ släpps den 5 juli. Likt förra året när Sammy & Johnny Bennett kom från ingenstans till att vara det fetaste i hiphop-Sverige kommer nu ST.RECK. 8 feta tunes med dynamiskt sound och lekfulla och självsäkra verser. Utan att slå oss för bröstet tycker vi det är årets bästa EP. Ett surprise-släpp som gjutet för alla sommarens svettiga nätter. Producerat av TU5EN-kollektivets egna Filip Hunter. Det verkar som att julafton kom tidigt i år – redan i juli. Ni har alla chansen att uppleva Sammy & Johnny Bennett live redan i helgen på Gagnef. Och sen på Way Out West. Don’t snooze on this!

Published 07.03.17

Little Jinder - 'Amy' ute nu!

Little Jinder är idag aktuell med den nya singeln 'Amy'. Även ikväll släpper SVT inspelat material från hennes kritikerrosade turnépremiär av "Who Cares Tour" på Vasateatern. Don't miss out!

Published 06.30.17

DOLORES HAZE 'MAKE DOLORES GREAT AGAIN' - LIMITED EDITION

The caps are finally here! There are only 50 of them available so hurry up and go to our shop and join the Dolores Haze-crew! http://woahmom.com/product/dolores-haze-make-dolores-great-again-limited-edition-of-50-cap

Published 06.24.17